Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Aannemersbedrijf J A den Hoed & Zn in
Zwijndrecht
[Terug naar plaats Zwijndrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf J A den Hoed & Zn
Rotterdamseweg 110
3332AL Zwijndrecht

tel: 078-6128684

Extra informatie

Welkom bij Aannemersbedrijf J A den Hoed & Zn   
Met onze site hopen wij u een impressie te kunnen geven van onze kwaliteiten als het gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie. 
 
Al 100 jaar ! 
 
Aannemersbedrijf J A den Hoed & Zn is al meer dan 100 jaar actief in Zwijndrecht en de gehele randstad. Met ons vakkundig personeel realiseren wij maatwerk verbouwingen voor particulieren, alsmede diverse projecten voor grote opdrachtgevers. 
 
Professioneel 
 
Op professionele wijze wordt het werk uitgevoerd, waarna de oplevering naar volle tevredenheid zal plaatsvinden. Wij realiseren een grote verscheidenheid aan bouwkundige opdrachten: Van het vernieuwen van kozijnen tot een volledige nieuwbouwwoning. Maar ook voor bijzondere werkzaamheden hebben wij de expertise in huis. Zo behoren het aanleggen van zwembaden en het plaatsen van keukens en badkamers tot de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. 
 
Vragen? 
 
Indien u na het zien van onze website vragen heeft of een offerte wilt aanvragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij komen vrijblijvend langs! 
 
 
Erkend leerbedrijf 
 
Sinds de WEB, de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, hebben de leerbedrijven de verantwoordelijkheid voor het praktijkgedeelte van de opleiding van leerlingen. Het opleiden mag alleen gebeuren door erkende leerbedrijven. 
 
Verbouw 
 
Belangrijke aspecten die bij elke verbouwing een rol spelen zowel bij particulieren als bedrijven is de zorg voor een gedegen en daadkrachtige aanpak. De overlast thuis of stagnatie van de bedrijfsvoering dient tot een minimum beperkt te worden. Daarnaast geven wij de voorkeur aan duurzame bouwmaterialen voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een verbouwing van uw badkamer, renovatie van uw bedrijfskantine of het realiseren van een dakkapel, met ruim 100 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij om uw verbouwing tot een succes te maken. 
 
Renovatie 
 
Renovatie vraagt om kennis van de materialen en respect voor het verleden. Door jarenlange ervaring bent u bij ons op het juiste adres als het gaat om materiaalkennis en vakmanschap. Wij beschikken over ruime ervaring om renovatie- en restauratie opdrachten tot in alle details uit te voeren.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Kozijnen  
  • Carport  
  • Renovaties  
  • Aanleggen zwembad  
  • Woningbouw