Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Jordens in
Zwijndrecht
[Terug naar plaats Zwijndrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jordens
Antoni v Leeuwenhoekstr 2/4
3331ET Zwijndrecht

tel: 078-6198177

Extra informatie

Jordens is sinds 1983 een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige kunstof produkten voor woningen en bedrijfspanden. Het streven van de onderneming is het leveren van kwaliteit en zekerheid aan haar klanten. Kwaliteit in de vorm van hoogwaardige produkten en een vakkundige montage, en zekerheid in de vorm van continuiteit op het gebied van serviceverlening.   
Dat de produkten kwalitatief hoogstaand zijn blijkt wel uit het feit dat u tot 10 jaar garantie krijgt. Voorts beschikt de onderneming over eigen, goed opgeleide, vakkundige en ervaren montageteams om ook op het gebied van montage de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. 
 
De onderneming is voornamelijk aktief op de particuliere markt in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. 
 
Jordens is gevestigd aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat 2-4 te 3331 ET Zwijndrecht. Op dit adres is ook de voor Nederlandse begrippen unieke showroom gevestigd, waar u een uitgebreid overzicht kunt krijgen van de mogelijkheden van kunstof toepassingen aan en in uw woning of bedrijfspand. 
 
Tijdens uw bezoek aan de showroom van Jordens staan onze adviseurs u graag te woord om u te informeren over de voordelen van kunstof en om samen met u een verantwoorde keuze te maken, die geheel aan uw wensen voldoet. Bent u niet in de gelegenheid om onze toonzaal te bezoeken, bel dan voor een afspraak ( 078 - 6198177 ) en één van onze adviseurs komt geheel vrijblijvend, op het tijdstip dat het u schikt, bij u thuis op bezoek om uw wensen te bespreken. 
 
De beslissing om met kunstof produkten de kwaliteit en uitstraling van uw woning of bedrijfspand te vergroten neemt u uiteraard niet zomaar. U laat zich natuurlijk eerst grondig informeren. Nu kunt u natuurlijk alle adresjes in de regio afrijden waar kunstof produkten worden verkocht, maar u kunt ook in één keer naar Jordens gaan. Want daar vindt u in een showroom van ruim 2000 m2 alle denkbare oplossingen voor vensters en kozijnen, deuren, schuifpuien, erkers, serres en andere buitenpartijen in kunstof. 
 
Bovendien is het belangrijk om met een solide bedrijf in zee te gaan voordat u de eerste aanbetaling doet... Loop dus niet meer leveranciers af dan nodig is.... en loop geen enkel risico. 
 
Ga meteen naar Jordens Kunstoffen in Zwijndrecht. Dan hoeven ze ú niets meer te vertellen over kunstof.

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen 
  • Dakkapellen 
  • Serres 
  • Schuifpuien 
  • Deurenendeurpanelen 
  • Gevel-endakgootbekleding 
  • Deurluifels 
  • Veluxramen 
  • Montage 
 

Nooit meer verven en altijd een tochtvrij huis... 

Kunststof kozijnen zijn ideaal als u een onderhoudsvrije, duurzame oplossing zoekt. Over die keuze hoeven we niet verder te praten. Over de keuze van de leverancier wel. 
 
Bij Jordens in Zwijndrecht vindt u niet alleen de grootste keuze vensters en kozijnen, maar ook de beste adviseurs en monteurs. Loop dus geen risico... ga meteen naar Jordens. 
 
Uitgevoerd als vast kozijn, als draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. 
 
Nu alle draai/kiep ramen standaard met veiligheidsbeslag. 
 
Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi en duurzaam te zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de vensters, want deze hebben zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie. Ze bepalen mede het uiterlijk van uw huis, ze kunnen bijdragen tot minder energieverbruik en ze houden lawaai, kou en regen tegen. Het is dus de moeite waard om op kwaliteit te letten, want de kwaliteit van de vensters en kozijnen bepalen mede de kwaliteit van uw gehele woning. 
 
Jordens kunststof vensters en kozijnen zijn een garantie voor kwaliteit en dragen een flinke steen bij tot het besparen van dure energie en tot het verbeteren van het wooncomfort. Ze zorgen voor een optimale warmte- en geluidsisolatie / demping. 
 
Jordens kunststof vensters en kozijnen zijn leverbaar in alle mogelijke maten. Ze worden uitsluitend op maat vervaardigd en de technisch hoogwaardige profielen voldoen aan alle kwaliteits- en proefvoorschriften. 
 
Jordens kunststof vensters en kozijnen passen even goed bij moderne nieuwbouw (zie foto boven) als bij oude gebouwen die onder monumentenzorg vallen (zie foto hiernaast). Ze worden in een eengezinswoning net zo gewaardeerd als bij grote, industriele objecten. 
 
Alle gewenste bouwvormen - vensters in een draaiende of draaikiep uitvoering -, - met vast glas of panelen -, kunnen uit verschillende profielen door middel van een beproefde lasmethode worden samengesteld tot een harmonisch geheel. 
 
Jordens kunststof vensters en kozijnen laten geen wens onvervuld. Elk soort glas, verschillende tussenstijlen of spijlen en ronde kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Alles kan worden uitgevoerd in wit, in diverse kleuren of in houtdecor varianten. 
 
De produkten van Jordens Kunststoffen worden o.a. vervaardigd met hoogwaardige kwaliteitsprofielen van de Duitse onderneming Thyssen Inoutic GmbH. Lees hierover ook meer op onze pagina profielen. 
 
Jordens kunststof kozijnen worden geleverd in diverse kleuren en houtprofielen.