Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Intext timmerwerken in
Zwolle
[Terug naar plaats Zwolle]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Intext timmerwerken
Voorsterweg 8
8042 AC Zwolle

tel: 038 - 3313233

Extra informatie

Mogen wij ons even voorstellen.   
INTEXT timmerwerken,De naam zegt het al.INTerieur en EXTerieur timmerwerken is een bedrijf wat sinds 2003 bestaat en zich richt op particulieren en bedrijven en zich vooral bezig houd met alle timmerwerkzaamheden in en rond uw huis of bedrijf . Voor ons is bijna alles mogelijk,of het nu gaat om een voordeur geheel naar uw eigen smaak of om een kozijn,ramen,deuren,gevelbloembakken,tuinhekken lonkend naar de stijl van de jaren 30 of modern uitgevoerd.Het is voor ons geen probleem. 
 
ook kunt u ongedwongen en gerust bij ons binnenlopen met eigen ideeen om deze praktijkgericht uit te kunnen werken.Natuurlijk kunt u ook langskomen om uw eigen ideeen van advies te voorzien en te kijken wat allemaal mogelijk is. 
 
 
Daarnaast is het ook mogelijk om uw glas in lood te laten maken of herstellen,of als u dat wenst zelfs een paneel naar eigen smaak en vanaf voorbeeld of tekening naar wens te laten maken.