Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
A G van Bladeren BV in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A G van Bladeren BV
Helicopterstraat 10
1059CG Amsterdam

tel: 020-6155560

Extra informatie

Renovatiewerkzaamheden zijn voor ons bedrijf één van de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren. Keukens, badkamers, complete woningen of bedrijfspanden renoveren en te laten voldoen aan de huidige wet en regelgeving zijn werkzaamheden die bij ons regelmatig voor komen.  Er zijn, zoals gezegt, vele voorbeelden van renovatie, monumentale panden, die onder monumentenzorg vallen, weer in oude glorie herstellen, waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan, hoort daar ook bij. 
 
Een pand kan bestaan uit meerdere woningen en/of bedrijfsruimten. Als u als eigenaar van een dergelijk pand de woningen of bedrijfsruimten afzonderlijk wilt verkopen, moet u het pand laten splitsen. Dat houdt in dat elke aparte woning of bedrijfsruimte een eigen registratienummer krijgt van het kadaster. Een dergelijke splitsing is alleen mogelijk als u hiervoor een vergunning van de gemeente hebt gekregen en de splitsing vervolgens in de kadastrale gegevens is verwerkt. Meestal heeft u ook een bouwvergunning nodig om de splitsing te kunnen realiseren. Wij kunnen u adviseren over het aanvragen van een splitsingsvergunning en/of bouwvergunning.