Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hexagon Klussenbedrijf in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hexagon Klussenbedrijf
Poggenbeekstraat 23
1073 JE Amsterdam

tel: 06-22290072

Extra informatie

Hexagon Klussenbedrijf is sinds 1999 een klein Amsterdams klussenbedrijf dat toch bijna alle disciplines in huis heeft. U kunt bij ons terecht voor al uw klussen, van groot tot klein, van eenvoudig tot gecompliceerd. Wij hebben enkele grote (winkel)bedrijven en Verenigingen van eigenaren als klant, maar ook vele tevreden particulieren, dus aarzel niet en bel voor informatie, grote kans dat wij u kunnen helpen. Specialiteiten: timmerwerk (plafonds, wanden, vloeren), stucwerk, schilderwerk en electra. Ook uw badkamer, wc of keuken geven wij vakkundig een tweede leven. Als echt Amsterdams bedrijf weten we raad met kleine woon- en werkruimtes en hebben vaak slimme oplossingen paraat.   
We hebben ook nog een ëchte specialiteit: het ecologische bouwen. Dit heeft de toekomst en is iets waar wij voortdurend mee bezig zijn. Ecologisch bouwen is een wijze van bouwen die zoveel mogelijk rekening houdt met onze (natuurlijke) omgeving. Om te beginnen door zoveel mogelijk gebruik te maken van materialen uit herwinbare en/of recyclebare grondstoffen die niet-giftig zijn. Tien jaar geleden ben ik daarom begonnen een kalkverf (Calcatex) te importeren, direct van de fabriek in Vlaanderen, die ruim aan al deze eisen voldoet en die ook nog eens een prachtige "diepe" kleur aan uw muren geeft. Zie de foto"s hierbij of surf naar www.Wolfjordan.be voor meer informatie over de verf en andere kalkproducten waar wij mee werken.  
 
Ten slotte iets over onze prijzen. In onze offertes staat altijd in detail beschreven wat u krijgt en wat de kosten zijn. Niemand betaalt graag te veel en we willen ook op dit punt tevreden klanten. Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, service en "meedenken" met de klant, daar staat Fa Hexagon al 12 jaar garant voor. 
 
Mark van Duijn, 
eigenaar Fa Hexagon

Specialiteit
  • Veelzijdigheid 
  • Betrouwbaarheid 
  • Ecologischbewust