Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Amsterdamse Timmerwerkplaats in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Amsterdamse Timmerwerkplaats
Analoogstraat 21
1033MR Amsterdam

tel: 020-6311641

Extra informatie

Waar vind je een werkplaats waar hoogwaardig, ambachtelijk en authentiek timmerwerk wordt geleverd? Waar echte ‘ouderwetse’ vaklieden het mooiste produceren om ons cultureel erfgoed en onze monumenten in stand te houden? DAT, De Amsterdamse Timmerwerkplaats, is zo’n werkplaats. Heeft u vraag naar bijzonder timmerwerk, dan bent u bij DAT aan het goede adres.   
Doel van de onderneming is het maken van hoogwaardig specialistisch machinaal timmerwerk voor monumenten, oudbouw en bijzondere objecten. Timmerwerk waaraan hoge eisen wordt gesteld.  
 
Wij hebben veel ervaring in de restauratie van monumenten en bijzondere bouwwerken en hebben veel kennis verzameld over authentiek timmerwerk, bijvoorbeeld waar het gaat om bijzonder freeswerk, monumentale kozijnen en ramen, speciale balken- en houtconstructies of ornamenten die je aantreft in monumenten en bij bijzondere objecten. 
 
Natuurlijk werken wij ook met houtproducten met het FSC Keurmerk. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Specialiteit
  • Reconstructie 
  • Ambachtelijktimmerwerk 
  • Restauratietimmerwerk 
  • Kleininterieurwerk 
  • Projectmeubels 
  • Lambriseringenpanelen 
  • Spec.machinaaltimmerwerk