Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Riga Vloeren en Kozijnen BV in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Riga Vloeren en Kozijnen BV
Danzigerbocht 55
1013AM Amsterdam

tel: 020-4866095

Extra informatie

Thuis in de binnenstad   
De kozijnenafdeling van Riga Vloeren en Kozijnen BV heeft zich in het afgelopen lustrum ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor gemeenten, bouwbedrijven, ontwikkelaars en anderen die het vervangen van gevelkozijnen vanuit een professionele hoek benaderen. De specifieke eisen ten aanzien van het gevelbeeld, vooral bij karakteristieke panden in de binnensteden, hebben ons geïnspireerd daarin een grote deskundigheid op te bouwen. 
 
Duitse degelijkheid 
 
Door het toepassen van hoogwaardige kozijnen van HBI Ramen uit Hemsbunde wordt er een enorme verbetering gerealiseerd op het gebied van comfort en isolatiewaarde. Het leveringsprogramma omvat inhaakkozijnen maar ook elementen die geschikt zijn voor montage in de negge. 
 
Naast kozijnen leveren wij overigens ook binnendeuren, van eenvoudige projectdeuren tot fraaie exemplaren met panelen. 
 
Meer weten? 
 
Als het om kozijnen of binnendeuren gaat, kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons verkoopteam. Wij stellen een gratis offerte voor u op en na opdracht zal Riga Vloeren en Kozijnen BV het hele traject in overleg met u realiseren. Een scherpe prijs is wel het minste wat u van ons kunt verwachten.

Specialiteit
  • RigaHoutconstructies 
  • RigaVloerenenKozijnen 
  • Houtenvloeren 
  • Houtconstructies 
  • Kozijnen