Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van Wijk Houtindustrie in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Wijk Houtindustrie
Danzigerbocht 15
1013 AM Amsterdam

tel: 020 - 6813383

Extra informatie

Zoekt u een raam, deur of kozijn? Wij kunnen het ook voor u maken en plaatsen!  Voor particulier en aannemer. 
 
Van Wijk Houtindustrie staat er bij zijn opdrachtgevers om bekend dat onze mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn. Van de levering van monumentale schuiframen mét isolatieglas, ronde erkers tot de complete renovatie van monumentale panden geheel volgens de regels van de Commissie van de Welstand en Monumenten. Maar natuurlijk ook voor zijn recht toe, recht aan kozijn, raam en deur werk 
 
Van Wijk Houtindustrie heeft jarenlange ervaring op het gebied van houtverwerking. In die jaren hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in een zeer brede klantenkring: aannemers, particulieren, architecten, woningbouwverenigingen, beleggingsmaatschappijen en gemeentelijke instellingen. 
 
Van Wijk Houtindustrie probeert altijd zo goed mogelijk naar de wensen van de klant te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Hierbij is maatwerk van groot belang. 
 
Ramen en Kozijnen 
 
Houten ramen en kozijnen geven uw huis stijl en karakter van buiten en gezelligheid en sfeer van binnen. Daarbij moeten deze uiteraard duurzaam zijn en weinig onderhoud nodig hebben. 
Alle ramen en kozijnen zijn maatwerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan 
 
 
Standaard raam en/of kozijn 
 
Voor de standaard ramen en kozijnen (dus recht toe recht aan en met standaard maten) kent Van Wijk Houtindustrie zonder plaatsen een snelle levering. Zo staat er voor een raam (+/-1m in het vierkant) slechts 5 werkdagen! Uiteraard 80 Mu afgespoten.