Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Wijnans Glas Breda in
Breda
[Terug naar plaats Breda]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wijnans Glas Breda
Oosterhoutseweg 77
4816KC Breda

tel: 076-5723222

Extra informatie

Welkom bij Wijnans Glas   
WijnansGlasBreda bestaat sinds 2004. Dat betekent dat wij de spirit en de energie hebben die kenmerkend is voor een jonge organisatie. Dankzij het Kenniscentrum Glas, onderdeel van de Glas Branche Organisatie (GBO) kennen wij de laatste ontwikkelingen in glas, de normen en eisen van deze tijd, de CAO en de scholingsmogelijkheden. 
En natuurlijk zijn we trots op glas: een uniek product dat past in klassieke en moderne architectuur.WijnansGlasBreda onderscheidt de volgende werkterreinen: 
 
Woningbouw - Utiliteitsbouw- Renovatie - Particulieren 
 
Elk werkgebied vereist een eigen specialisme. Zowel bij grote als kleinschalige projecten komt u bij WijnansGlasBreda nooit voor verrassingen te staan. Calculatie, plan van aanpak en voortgang zijn bij elk project zo helder als glas, voor u en voor ons. Al onze personeelsleden zijn VCA gecertificeerd, al onze glaszetters zijn vanaf februari 2011 in het bezit van het GBO glaszetters certificaat. 
 
Door de samenwerking met leveranciers die volgens afspraak leveren, worden projecten deskundig en efficiënt gerealiseerd . Onze moderne bedrijfshal staat garant voor een vlotte levering en een efficiënte logistiek. 
 
Uw huis is uw thuis. Daarom zijn elementen van exterieur en interieur aangepast aan uw persoonlijke smaak en ambities. 
 
Glas past bij elke stijl en bij elke bouwvorm. Met onze expertise en ervaring kan snel worden vastgesteld hoe uw wensen kunnen worden gerealiseerd. Of het nu gaat over isolatieglas voor uw gehele woning of kantoor, de aanleg van een overkapping, een glazen deur, een spiegel of het planchetje voor uw badkamer. 
 
WijnansGlasBreda heeft 60 soorten figuurglas op voorraad. Uw woning wordt door onze medewerkers deskundig ingemeten en u ontvangt geheel vrijblijvend onze offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. 
Wij volgen uw verbouwing op de voet. Onze werkzaamheden worden volgens een strakke planning uitgevoerd, waardoor stagnatie wordt voorkomen. 
 
WijnansGlasBreda is lid van de Glas Branche Organisatie (GBO). Daarom krijgt u bij ons vakkundig advies over veiligheids-, inbraakwerend- en brandwerend glas en ventilatieroosters in het kader van de Energie Prestatie Norm (EPN).

Renovatie projecten 

Wijnans Glas Breda heeft een ruime ervaring in renovatieprojecten. Dat heeft ons een werkwijze opgeleverd die soepel inspeelt op de verrassende elementen die zo kenmerkend zijn voor de traditionele bouwstijl. 
 
Als woningbouwvereniging, bouwondernemer, timmerbedrijf, schildersbedrijf, kozijnenleverancier of klusbedrijf wilt u helderheid van zaken. U wilt een aanneemsom waarin met deze elementen rekening is gehouden, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. 
 
Wijnans Glas Breda is sterk in het voorzien van situaties. Daarom beginnen grootschalige projecten bij ons met het realiseren van een proefwoning. Deze proefwoning vormt de basis van een planning die in alle opzichten reëel is.  
 
Desgewenst nemen we ook een stuk projectbegeleiding voor onze rekening. In dat geval onderhouden wij het contact met de bewoners en stellen wij hen op de hoogte van de tijden waarop aan hun woning wordt gewerkt. 
 
WijnansGlasBreda volgt het project op de voet en loopt ‘voor de schilder uit’. Dit voorkomt stagnatie en werkt kostenbesparend.  
 
Wijnans Glas Breda werkt met VCA gecertificeerde medewerkers en houdt zich aan de NEN normen van veiligheid (gehard-, gelaagd- en brandwerend glas). Wij werken volgens de Wet Ketenaansprakelijkheid en beschikken over een G-rekening. WijnansGlasBreda werkt uitsluitend met glaszetters die topkwaliteit leveren.  
 
 

Nieuwbouw projecten 

Bij het realiseren van bouwprojecten is Wijnans Glas Breda een schakel in het grotere geheel. Als woningbouwvereniging of bouwondernemer hebt u korte en lange termijn afspraken gemaakt. Deze wilt u nakomen. Alleen dan kan een project naar volle tevredenheid worden opgeleverd. 
 
Wijnans Glas Breda kent het belang van de schakel in het grotere geheel. Wij nemen de verantwoordelijkheid om ons aandeel te leveren volgens een strakke planning, waardoor u een vlotte voortgang kunt garanderen.  
 
Wijnans Glas Breda werkt met VCA gecertificeerde medewerkers en houdt zich aan de NEN normen van veiligheid (gehard-, gelaagd- en brandwerend glas). Wij werken volgens de Wet Ketenaansprakelijkheid en beschikken over een G-rekening. WijnansGlasBreda werkt uitsluitend met glaszetters die topkwaliteit leveren. Naast eigen glaszetters werken wij samen met een aantal freelance medewerkers, waardoor ook grote projecten kunnen worden gerealiseerd.