Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
H van Mameren Bouw & Mach Houtbew in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

H van Mameren Bouw & Mach Houtbew
Oude Weurtseweg 13
6541PK Nijmegen

tel: 024-3774619

Extra informatie

Al vier generaties, meer dan 100 jaar, bestaat ons familie bedrijf genoemd naar onze overgrootvader Hein van Mameren. Het bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaande partner op het gebied van allerlei soorten machinale houtbewerking. Ambachtelijke vakmanschap en liefde voor het vak staan garant voor kwaliteit.   
Fabriceren van houten kozijnen, ramen en deuren is onze voornaamste activiteit. Hout heeft vele voordelen vergeleken met andere materialen. Het is het sterk, zeer goed isolerend, resistent tegen weersinvloeden, ongevoelig voor condensvorming, duurzaam en onderhoudsarm. Kortom eigenschappen die geen ander materiaal kan evenaren en de reden voor onze keuze: hout. 
 
In de showroom kunnen wij u enkele van de vele mogelijkheden laten zien op het gebied van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, glas, beslag en afwerking. Ook speciale, niet standaard uitvoeringen, kunnen wij vervaardigen. Eén van onze specialiteiten is het exact namaken van uw bestaande buiten of binnendeuren, waardoor de oorspronkelijke bouwstijl van uw woning behouden blijft bij een renovatie. 
 
Voor isolatie- en hoog rendementglas kunt u ook bij ons terecht. 
Dit glas wordt door een Nederlandse fabrikant gemaakt en geleverd onder Komo-keur met 10 jaar fabrieksgarantie. Enkelglas, figuurglas, veiligheidsglas of glas in lood (eventueel ingepakt in dubbelglas) kunnen wij leveren en zetten. 
 
Kwaliteit is onze trots, service ons paradepaardje en de prijs concurrerend.