Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kroon Kozijn Nijmegen in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kroon Kozijn Nijmegen
Kerkenbos 1313
6546BG Nijmegen

tel: 024-3886282

Extra informatie

Kroon Kozijn Nijmegen is de kozijnen, deuren en serre specialist in de regio! Kroon Kozijn Nijmegen is een tweede vestiging van Kroon Kozijn Visser uit Didam. Dezelfde service, kwaliteit en zekerheid is al vele jaren gegarandeerd!   
Als gespecialiseerd bedrijf staan wij voor : kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundig vakmanschap als het gaat om kozijnen, deuren , dakkapellen en serres! 
 
Kroon Kozijn NijmegenKroon Kozijn Nijmegen levert ieder element op maat. Dit gebeurt op basis van modernste productie-methodes door de vakmensen van Kroon Kozijn Nederland met jarenlange ervaring op dit gebied. Hierdoor krijgt u gegarandeerd maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. 
 
Kom zelf eens een kijkje in onze showroom in Nijmegen en ervaar de opgestelde producten van dichtbij! De koffie staat klaar! 
 
 
Kozijnen 
 
Kunstof kozijnen 
kunstof kozijnen van Kroon Kozzijn VisserKroon Kozijn Nijmegen heeft de perfecte oplossing voor het vervangen van de bestaande kozijnen. De ramen kunnen zowel draaien als kiepen. Heerlijk om na een warme dag de ramen op de kiepstand te zetten om de eerste warmte te laten verdwijnen. En met een bijgeleverde hor voorkomt u ook nog dat ongewenste insecten naar binnen komen. 
 
Met het accent profiel van Kroon Kozijn verkrijgt het huis de uitstraling van hout met het onderhoudsarme gemak van kunstof. Zo bespaart u op jaarbasis veel kosten aan schilderwerk en onderhoud. Door de optimale isolatie bespaart u naast op het onderhoud ook op de energierekening. Kortom, een waardevolle investering in uw woning! 
 
Kozijnen zijn maatwerk tot in detail. Na een deskundig advies zullen de kozijnen vakkundig worden ingemeten, om tot een perfect resultaat te komen. 
Kleuren 
kunstof kozijnen van Kroon Kozijn VisserKleuren zijn een belangrijk onderdeel van het aanzicht van de woning. Het zijn de combinaties van kleuren die de woning het karakter geven dat bij u past. 
 
Kroon Kozijn Nijmegen levert na uitgebreide voorlichting iedere gewenste kleur op het profiel. Met de kleur wordt een houtnerfstructuur aangebracht zodat uw kunstof kozijn nauwelijks nog te onderscheiden is van een houten kozijn. 
 
Kortom, bij Kroon Kozijn Nijmegen bent u aan het juiste adres voor een goed en vrijblijvend advies. Tevens kunt u verzekerd zijn van een deskundige en professionele montage. 
 
 
Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.