Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Geluk & Van Hoof BV in
Waalwijk
[Terug naar plaats Waalwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Geluk & Van Hoof BV
Sluisweg 21/A
5145PE Waalwijk

tel: 0416-347022

Extra informatie

Heden ten dage worden er in de "BOUW" steeds hogere eisen gesteld aan o.a. ramen, deuren en vliesgevels. Dit kan op het gebied zijn van bijvoorbeeld brandwerend, inbraakwerend, kogelwerend en zelfs explosiewerendheid. Expertise wordt derhalve steeds meer verlangd van de betrokken partijen.   
Geluk & van Hoof BV is een bedrijf in de branche van ramen, deuren en vliesgevels en dan met name op het gebied van STAAL & ROESTVASTSTAAL verwerken wij Jansen, Forster, Stabalux & Renovatie systemen. 
 
Hans Geluk en Toon van Hoof hebben op dit gebied beiden een jarenlange ervaring opgedaan in o.a. advisering en de levering van deze stalen puien bij architecten, aannemers en ramenfabrikanten. 
 
Wat kan Geluk & van Hoof BV U als relatie bieden? 
 
  • Levering van stalen ramen, deuren en vliesgevels. 
  • Levering van roestvast stalen ramen, deuren en vliesgevels. 
  • Levering van (klein) constructiewerk voor zowel staal als roest vast staal. 
  • Werken in een bouwteam. 
  • Grote kennis op het gebied van o.a. brandwerende oplossingen en mogelijkheden. Wat is wel getest en wat niet. 
  • Montage en projectbegeleiding. 
  • Deskundig tekenwerk. 
 
Mocht U in de toekomst te maken krijgen met bestekken waar zowel stalen als roest vast stalen ramen, deuren en vliesgevels in zijn opgenomen, dan houden wij ons aanbevolen om voor U een concurrerende aanbieding te maken. Wanneer u zich momenteel bezig houdt met een project en/of aanvraag kunt u de gegevens naar onderstaand adres sturen. Het is natuurlijk ook mogelijk telefonisch contact op te nemen.