Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Wesdorp Kozijnen in
Waalwijk
[Terug naar plaats Waalwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wesdorp Kozijnen
Eerste Zeine 124A
5144 AM Waalwijk

tel: 06-20621069

Extra informatie

Kozijnen en deuren op maat   
Wesdorp Kozijnen is gevestigd in Waalwijk en heeft zich gespecialiseerd in deuren en kozijnen. Door onze ruime ervaring kunnen wij u maatwerk bieden voor uw woning of bedrijfspand. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen. 
 
Kozijnen 
 
Rehau kozijn Onze kunstof kozijnen worden vervaardigd uit renovatieprofiel van het merk Rehau. Dit profiel is leverbaar in alle RAL kleuren en kan indien gewenst ook worden geleverd met houtnerfstructuur. Alle kozijnen worden standaard voorzien van HR isolatieglas en inbraakveilig hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk. Met de installatie van kunstof kozijnen realiseert u zeer goede isolatiewaarden in warmtewinning en geluidsreductie. 
 
Ook voor houten en aluminium kozijnen kunt u bij ons terecht. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen 
 
Deuren 
 
Bent u voor uw woning op zoek naar een nieuwe deur? Onze aluminium deurpanelen zijn stijlvol, modern, warm en in veel kleuren verkrijgbaar. De deuren zijn licht van gewicht, duurzaam en sterk. Dit vormt samen met goed hang- en sluitwerk een deur van uitstekende kwaliteit en is tevens inbraakwerend.