Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Jack Vermeer Timmerbedrijf in
Waalwijk
[Terug naar plaats Waalwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jack Vermeer Timmerbedrijf
Vijzelweg 14
5145 NK Waalwijk

tel: 0416-338969

Extra informatie

Jack Vermeer Timmerbedrijf   
Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt u bij ons terecht. Of het nu om een woonhuis of een bedrijfspand gaat, om 1 enkel raampje of een hele woonwijk. 
Van het begin tot het einde begeleiden wij u met uw keuze. 
Dat wil zeggen, dat wij op locatie inmeten en een gespecificeerde offerte met tekeningen uitbrengen (per email is mogelijk). 
De kozijnen worden in eigen fabriek geproduceerd en van een dubbele grondverflaag voorzien (evt in ral kleur). 
Uw producten worden daarna op locatie bezorgd en eventueel geplaatst en voorzien van beglazing. Draaiende en schuivende onderdelen zijn al gemonteerd door onze specialisten in de fabriek, waardoor een kozijn vervangen een zo kort mogelijke tijd in beslag neemt. 
 
Uiteraard volgens de huidige normen van het Bouwbesluit, Politiekeurmerk, KOMO en FSC® SCS-COC-000652-OR 
 
Kortom: wij nemen als u kiest voor onze kozijnen uw complete zorg uit handen. 
 
 
Persoonlijke aanpak 
 
Omdat we van oudsher een familiebedrijf zijn, is persoonlijk contact voor ons erg belangrijk.U heeft daarom een vast aanspreekpunt en kunt er zeker van zijn dat uw wensen ook zoals afgesproken uitgevoerd worden. 
 
Inmiddels is het bedrijf van vader op zoon al ruim 7 jaar geleden overgegaan. Maar ook alle ervaring is nog steeds aanwezig, omdat Jack Vermeer zelf nog iedere dag aanwezig is.