Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
BouwCenter Donkervoort in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BouwCenter Donkervoort
Van der Madeweg 31
1099 BS Amsterdam

tel: 020-6651111

Extra informatie

Welkom bij BouwCenter Donkervoort   
BouwCenter Donkervoort is al ruim 25 jaar actief en aan onze activiteiten is nu een compleet afhaalassortiment toegevoegd. Met dit verwerkingscomplete assortiment zijn we nu ook voor elke aannemer het adres waar hij klusgericht al zijn materialen kan afhalen. 
 
Bouwcenter Donkervoort is actief in alle sectoren van de bouw. Of het nu gaat om projecten in de utiliteit, woningbouw of renovatie, iedere dag staan onze enthousiaste en deskundige medewerkers van BouwCenter Donkervoort voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw leveringen correct en op tijd te verzorgen. 
 
Voor onze relaties staat onze complete bouwmaterialenshowroom met kozijnen, deuren, tegels, dakpannen en stenen ter beschikking. Onze showroom is niet alleen makkelijk te bereiken u kunt er ook makkelijk en gratis parkeren. Bij BouwCenter Donkervoort vindt de afnemer echt alles wat hij voor zijn bouwwerk nodig heeft. Zowel voor een groot als klein bouwwerk, gebracht of gehaald met ook de mogelijkheid om het eerst in de showroom met opdrachtgever of architect de materialen uit te zoeken. BouwCenter Donkervoort is compleet!

Specialiteit
  • Hout en plaatmateriaal 
  • Stenen en dakpannen 
  • AfhaalCenter | Alles voor de bouw op een adres! 
  • Wand- en vloertegels 
  • Ramen deuren en kozijnen