Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
BHG Onderhoud in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BHG Onderhoud
Dekkershoek 95
2552 DC Den Haag

tel: 070-3687913

Extra informatie

Partner in verbouwingen in Den Haag, Zuid-Holland   
Eerlijke offerte en op tijd klaar 
 
Wij zetten voor u net even dat extra stapje, het puntje op de 'i' bij afwerking. 
En gemakkelijk contact met onze medewerkers. 
 
Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. 
Niet alleen voor onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor grote en kleine verbouwingen. In de afgelopen jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij in staat zijn, voor grote verbouwingen u een totaal pakket aan te bieden, waardoor u een zorgeloze verbouwing tegemoet kan zien. U heeft een aanspreekpunt en wij zorgen ervoor dat de verbouwing geheel volgens u wens verloopt. 
 
Partner in onderhouds werkzaamheden 
Hebben is één onderhouden is wat anders 
 
Iedereen weet het maar vaak komt het er niet van het zelf te doen, onderhoud. Achterstallig onderhoud aan gebouwen in het algemeen en daken in het bijzonder veroorzaaken vaak één van de grootste kostenposten van onroerend goed. Regelmatig onderhoud is dus van groot belang. Dit beperkt de kans op calamiteiten en verlengt de levensduur. 
Ook kunt u bij ons terecht voor spoed reparaties. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schade die ontstaan is tijdens storm, een binnenbrandje of inbraak. 
 
Dakopbouw 
De ruimte winner voor huizen met een plat dak! 
 
Huizen verkopen is nog steeds moeilijk, maar er zijn goede andere opties als u vierkante meters tekort komt. 
Wij merken dat steeds meer huiseigenaren met een plat dak kiezen voor een prima oplossing, de dakopbouw. Goedkoop en snel veel extra vierkante meters. Binnen no time heeft u 2 of 3 extra kamers. 
Uiteraard kan de dakopbouw geheel naar eigen wens worden ingedeeld en uitgevoerd. Geheel afhankelijk van uw budget, kunnen wij het natuurlijk op diverse afwerkingniveaus opleveren.

Specialiteit
  • Vervangenkozijnen,dakkapel 
  • Aanbouw,dakopbouw,serre 
  • Isolatieglas,Schilderen 
  • Stucadoorswerk 
  • Sloopwerkzaamheden 
  • Loodgieterswerk 
  • Dakwerkzaamheden 
  • Spoedherstelstorm,inbraak 
  • Garage,schuur,tuinhuisje 
  • Renovatie-nieuwbouw-onderhoud