Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van Staveren BV in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Staveren BV
Boekelostraat 30
2541CS Den Haag

tel: 070-3476170

Extra informatie

Welkom bij timmerbedrijf en trappenmakerij van Staveren.  Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trappen, kozijnen, ramen, deuren en alle voorkomende timmerwerkzaamheden. 
Ook staan we bekend om onze restauratiewerkzaamheden, hierbij kunt u denken aan leuning en/of traprestauraties, lijstwerken, lambriseringen, het opnieuw bekleden van trappen met massief hout. 
Kortom, wij zijn een bedrijf waarbij kwaliteit en veelzijdigheid hoog in het vaandel staan.  
 
In 1938 is het bedrijf opgestart door Piet van der Laan . 
Toendertijd was het bedrijf gespecialiseerd in onderhoudswerk en kleine verbouwingen. In 1980 nam zijn schoonzoon, Huub van Staveren, het bedrijf over en introduceerde het maken van trappen, hij veranderde de naam in van Staveren BV. 
Onder zijn leiding is het bedrijf gegroeid en naast het maken van trappen werd er veel tijd gestoken in het ouderwets ambachtelijke timmerwerk zoals kuiptrappen, leuningrestauraties en klassieke muurleuningen. 
In 1984 is Marco Valkenhoff in dienst gekomen als beginnend timmerman en is intussen uitgegroeid tot eigenaar van het bedrijf. 
 
Wij maken kozijnen in alle soorten en maten, zoals recht, rond, getoogd maar ook driehoekig. 
Tevens leveren en monteren we dan de daarbij behorende deuren of ramen indien gewenst. 
Bent u verplicht om aan de eisen van de welstandcommissie te voldoen? 
Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn.