Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwer Kozijntechniek in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwer Kozijntechniek
Koperwerf 23
2544EM Den Haag

tel: 070-3211001

Extra informatie

Niets is ons te gek   
Bouwer Kozijntechniek is een innovatief houtbewerkingsbedrijf. Voor kozijnen, deuren, ramen, balkonhekken en lijstwerk kunt u bij ons terecht. Hoewel wij de modernste productietechnieken toepassen, hebben wij het ambachtelijke timmerwerk nooit uit het oog verloren. Snel en accuraat maken wij nieuw èn authentiek gelijkend ‘oud’ timmerwerk in ons volledig CNC-gestuurd machinepark. 
 
Ons handelsmerk is ‘bijzonder’ geveltimmerwerk. Wij leveren uw kozijnen ook in afwijkende afmetingen en speciale vormen. Wilt u een getoogd raam of een klassieke voordeur? Een exact nagemaakt balkonhek voor een traditioneel herenhuis? We draaien er onze hand niet voor om. Hetzelfde geldt voor houten boeidelen en sierlijsten van oude panden. Voor ons is eigenlijk niets te gek. Iedere afwijkende opdracht is een uitdaging. Onze klanten lopen ermee weg, en komen steeds weer terug. 
 
Over Bouwer Kozijntechniek 
 
Wij zijn gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Sinds de oprichting in 1985 heeft ons bedrijf een constante groei doorgemaakt en zichzelf voortdurend vernieuwd. Inmiddels hebben wij vijftien medewerkers. Ook de medewerkers van het eerste uur zijn ons altijd trouw gebleven. Tradities houden we in ere, maar vernieuwen zit ons in het bloed. Zo beschikken wij sinds kort over een ultramodern, volledig CNC-gestuurd machinepark. Daarmee kunnen we snel en flexibel inspelen op specifieke wensen van onze opdrachtgevers, of ze nou één product willen of een hele serie. 
 
Als wij voor een klant aan de slag gaan, maakt onze afdeling werkvoorbereiding eerst een productietekening. Zo geven wij de klant een helder beeld van onder meer kleurkeuze, detaillering en maatvoering. Want verrassingen achteraf willen we natuurlijk voorkomen. Het grootste deel van ons timmerwerk wordt uitgevoerd in hardhout (vaak met FSC-keurmerk) maar ook houtsoorten als oregon pine en eiken behoren tot de mogelijkheden. 
 
Bouwer Kozijntechniek levert een compleet product. In onze eigen spuiterij voorzien wij het timmerwerk van een dubbele laag grondverf. De deuren en ramen worden afgehangen in de kozijnen en het sluitwerk wordt door ons afgemonteerd. Indien gewenst kunnen we beglazing meeleveren. Door een grootschalige inkoop zijn wij in staat tegen zeer scherpe prijzen te leveren. FSC certificaatDit alles zorgt ervoor dat klanten die ons eenmaal hebben gevonden steeds weer terugkomen. Van rijksoverheid tot Rijksgebouwendienst, van BAM tot Era Bouw. 
Maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen wij hoog in ons vaandel. Eind dit jaar hopen we FSC-gecertificeerd te zijn. Bij ons draait het om respect voor het milieu en betrouwbaarheid naar onze eigen medewerkers en klanten toe. We doen wat we beloven en we beloven wat we doen.