Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Deltrap & Ernst Bouw in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Deltrap & Ernst Bouw
Rottermontstraat 25
2562NE Den Haag

tel: 070-8873303

Extra informatie

Deltrap Onderhoud & Renovatie voor al uw bouw of verbouw plannen in en om uw huis of gebouw. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel de zakelijke als particulieren markt.   
 
Wij bouwen met een enthousiast team van gekwalificeerde professionals. Door de vele jaren aan ervaring in huis hebben wij veel gezien en gedaan en niets is ons dan ook te gek. 
 
 
Wij nemen projecten aan en voeren deze uit van A tot Z. In dit proces denken wij met u mee, geven advies en desgewenst gaan wij opzoek naar de producten die u wenst in o.a. badkamer, keuken of toilet. 
 
 
Bij de bouw maken wij alleen gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en dat is terug te zien in het eindresultaat. Wij streven er naar om in klassieke panden de oude details te behouden of zo nodig terug te brengen 
 
 
De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen uiteen van klein onderhoud tot maatwerk, van aan- en nieuwbouw tot een volledige renovatie. 
 
 
Welke plannen u ook heeft wij weten er wel raad mee.