Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van Dreumel Ramen-Deuren-Serres BV in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Dreumel Ramen-Deuren-Serres BV
Rhone 34/D-H
2491AP Den Haag

tel: 070-3864484

Extra informatie

Het bedrijf   
Bij Dreumel werken ruim 45 medewerkers. Oprichter Richard van Dreumel is als directeur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. 
 
Onze adviseurs begeleiden u in het hele traject. Uw kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en tuinkamers worden in de fabriek op maat gemaakt en vervolgens in onze werkplaats voorbereid voor de plaatsing bij u thuis. Wij ontvangen u graag in onze unieke showroom, waar u natuurlijk altijd een kopje koffie “met” wordt aangeboden. 
 
 
In de vaste overtuiging dat betrouwbaarheid en vakmanschap de belangrijkste voorwaarden zijn om klanten te binden, groeide Dreumel in de afgelopen vijfentwintig jaar uit tot een toonaangevend bedrijf in de branche. De gestage groei heeft er ook voor gezorgd dat Dreumel zich inmiddels tot een van de marktleiders in Zuid-Holland mag rekenen. 
 
Uitgaande van uw wensen bieden we een totaalpakket, dat altijd in de stijl en sfeer van de woning past. Kwaliteit en service zijn bij ons geen holle begrippen, maar vormen onverbrekelijk onderdeel van onze inzet; afspraak is bij ons altijd afspraak! 
 
Op onze website vertellen wij u graag alles over ons bedrijf, onze zeer bijzondere showroom, over de mensen die Dreumel maken tot wat het is en over de manier waarop wij werken. Om u een goed overzicht te geven hebben wij de voordelen van het werken met Dreumel voor u opgesomd, en tot slot vindt u hier ook voorbeelden van woningrenovatie projecten die Dreumel heeft uitgevoerd. 
 
Dreumel overtreft uw verwachtingen!

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen en beglazing 
  • Deuren 
  • Schuifpuien 
  • Dakkapellen 
  • Balkonbeglazing 
  • Tuinkamers