Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Glashandel MJ Tactor in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glashandel MJ Tactor
Huisduinenstraat 48
2547TC Den Haag

tel: 06-20016797

Extra informatie

Onze glashandel uit Den Haag verkoopt, zet en vervangt alle soorten glas   
Glashandel MJ Tactor is een glasbedrijf uit Den Haag dat al jaren op professionele wijze alle soorten glas verkoopt, zet en vervangt. Wij doen dit voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen door onze ervaring en kennis van zaken volledig inspelen op uw behoeften. Ons glasbedrijf uit Den Haag biedt daarbij acute oplossingen bij spoedreparaties en garandeert uiteraard kwaliteit in alle diensten. U kunt natuurlijk altijd uw ramen door ons op maat laten snijden en deze zelf zetten, maar wij kunnen dit net zo makkelijk voor u doen. En dat tegen uiterst scherpe prijzen. En mocht er onverhoopt een raam sneuvelen, dan zijn wij snel ter plekke om de schade te herstellen. Ons team is ervaren en vakkundig en helpt u graag verder. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.