Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
van Bommel van Vloten Kozijntechniek in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

van Bommel van Vloten Kozijntechniek
Goudenregenstraat 271
2565EV Den Haag

tel: 070-3683632

Extra informatie

Heerlijk. Licht en lucht in huis. Zonlicht. Frisse lucht. Of het nu een vrolijke ochtendzon is of een gouden avondgloed: u geniet van de sfeer in huis. Waar licht is, is leven en zo voelt dat ook. U merkt dat het de ramen zijn waardoor u binnen en buiten met elkaar verbindt. Daarom zijn kozijnen belangrijk voor uw woonplezier. Bovendien zijn kozijnen bepalend voor de aanblik van uw woning. Ze bepalen grotendeels de uitstraling van de gevel. Een klassiek schuifraam heeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een glazen schuifpui.   
Kiest u voor kunstof of aluminium kozijnen, dan kiest u bovendien voor gemak. Kunstof en aluminium kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden, corrosie, verkleuring en veroudering. U houdt ze gemakkelijk schoon, terwijl schilderen niet meer nodig is. 
 
Maar welk type kozijnen u ook kiest, u zult de kwaliteit van onze kozijnen waarderen. De constructie van onze kozijnen maakt het verschil. 
 
Wij bieden u een nieuwe generatie kozijnen, die staat voor rust, veiligheid en warmte. Onze kozijnen zijn een optelsom is van innovaties, vaak onzichtbaar voor het oog, Juist de bijzondere warmte -en , geluidsisolerende eigenschappen zijn het resultaat van het onzichtbare binnenwerk. Weggewerkt achter hoogwaardige designprofielen. Ditzelfde geldt voor de inbraakwerende eigenschappen van onze kozijnen. 
 
In uw huis moet u zich veilig en geborgen kunnen voelen. Op elk moment van de dag. Onze kozijnen dragen daar in belangrijke mate aan bij. Volgens de criminaliteitsstatistieken vindt er in Nederland zo’n 80.000 inbraken per jaar plaats. Bij circa 70 % van de delicten worden de ramen of deuren geforceerd, zonder dat er glas wordt ingeslagen. Bij traditionele ramen en deuren lukt dat forceren binnen enkele seconden. Dankzij de unieke gepatenteerde inbraakwerende voorzieningen in onze kozijnen maakt u het inbrekers lastig, zo niet onmogelijk uw huis binnen te dringen. 
 
Wij zijn binnen de regio Den Haag de exclusieve dealer van Gayko kozijnen. De absolute top als het gaat om de constructie van uw kozijnen. Kozijnen die staan voor rust, veiligheid en warmte. Zowel technisch als esthetisch drukken uw nieuwe kozijnen een stempel op uw huis. 
 
Behalve voor de beste kozijnen bent u bij ons ook aan het goede adres als het gaat om een professionele montage met aandacht voor uw wensen. Wij leveren professioneel werk op maat.

Specialiteit
  • Kozijntechniek 
  • Kunststofkozijnen 
  • Aluminiumkozijnen 
  • Schuifpuien 
  • VeiligWonen 
  • KOMO