Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Glashandel Meierdrees in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VGlashandel Meierdrees
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Glashandel Meierdrees
Zinkwerf 43
2544EC Den Haag

tel: 070-3664284

Extra informatie

Naast glas en kozijnen bieden wij u nu ook alle voorkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld dak, zink, lood, riolering, verwarming aan. Tevens doen wij ook onderhoud en renovatie.   
Alle schilderwerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Zo heeft u alles onder één dak waardoor de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd kunnen worden. 
 
Glashandel Meierdrees, sinds 1975 uw glashandel specialist voor de regio Den Haag en omstreken. Wij zijn de glasleverancier voor bedrijven en particulieren met groothandelservice en prijzen. 
 
Wij leveren niet alleen alle soorten glas, maar onze glaszetters plaatsen zowel binnen als buiten vakkundig alle soorten glas voor bedrijven & particulieren. Ook doen wij verbouwingen, renovaties en plaatsen van kozijnen. 
 
Soorten glas 
 
  • Draadglas  
  • Figuurglas  
  • Kogelwerend glas