Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
ABC Kozijnen in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ABC Kozijnen
Postbus 2200
5001CE Tilburg

tel: 013-4565426

Extra informatie

De Kozijnen Specialist   
Wij zijn specialist in het renoveren en opwaarderen van huizen, appartementen en kantoren. ABC Kozijnen is een onderdeel van Brabant Kozijnen en staat al decennia lang goed bekend in de regio Tilburg en de wijde omgeving. Een vertrouwd adres dat altijd binnen uw bereik is. 
 
Bij ABC Kozijnen gaat alles in overleg met u en alles gaat zwart op wit. Bij ons is de klant nog steeds koning, want: ‘wie betaalt, bepaalt!’ 
 
ABC Kozijnen heeft altijd leuke aanbiedingen en interessante acties waar u gebruik van kunt maken als u bij ons koopt. Vraag hiernaar tijdens het gesprek met onze adviseur bij u thuis. 
 
Kunstof Kozijnen 
 
ABC Kozijnen is leverancier van Thyssen Kunstof kozijnen; een garantie voor kwaliteit. 
 
De profielen van Thyssen zijn het beste materiaal om kunstof kozijnen van te maken. Waar hout en alluminium diverse nadelen met zich meebrengen en duurder zijn, heeft kunstof van Thyssen alleen de voordelen. 
 
Thyssen levert 2 kozijn systemen, te weten: het AD-systeem (plat zonder diepte 65mm dik) en het HL-systeem (in de volksmond bekend onder de namen: ‘blokprofiel’, ‘hollandprofiel’, ‘renovatieprofiel’ en ‘verdiept profiel’.) Deze 2 systemen zijn standaard leverbaar in wit-wit (RAL 9010) en in het crème/roomkleurig (RAL 9001). Andere kleuren zijn mogelijk in renolit-folie (houtnerf structuur) vanaf een standaardkleuren waaier. 
 
 
Ramen en deuren 
 
Uw deuren en ramen zijn het ‘visitekaartje’ van uw huis. 
 
 
Wensen verschillen van mens tot mens en iedereen heeft een andere smaak. Het is dan ook belangrijk dat u een goede keuze maakt die past bij de uitstraling van uw huis. Onze mogelijkheden hierin zijn onbeperkt. 
 
Wij komen graag bij u langs voor advies op maat. 
 
 
Dakkapellen 
 
Er zjn 3 types dakkapellen: 1) Een bouwkundige dakkapel wordt in 1 dag ter plaatse gebouwd en met hoogwaardige kunstof kwaliteitsmaterialen aan de buitenzijde afgewerkt (dus zeer onderhoudsvriendelijk.) Deze dakkapel heeft een traditionele uitstraling. 
 
2) De prefab bouwkundige dakkapel (heeft traditionele uitstraling, is ook in 1 dag geplaatst en afgewerkt) 
 
3) De 100%-vol-kunstof polyester prefab dakkapel. Deze komt in één stuk aan en wordt met een hijskraan geplaatst binnen 1 dag. Het betreft hier een high-tech ‘state af the art’ top product van de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit is wel 65% duurder dan de bouwkundige dakkapel. Deze polyester dakkapel heeft een exclusievere uitstraling. 
 
Voor welke optie u ook kiest, het komt 100% in orde. 
 
Tegen meerprijs is het ook mogelijk om handbediende of electrische rolluiken (opbouw of inbouw) en verduisterings-screens te monteren (in- of uitpandig.)