Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hank Peijen Kozijnen in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hank Peijen Kozijnen
Goirkestraat 129
5046GG Tilburg

tel: 013-5363316

Extra informatie

Welkom bij Hank Peijen Kozijnen.   
Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi en duurzaam te zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de ramen, want ze hebben zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie. Ze bepalen mede het uiterlijk van het huis, ze kunnen bijdragen tot een zuiniger energieverbruik en ze houden lawaai tegen. Dus het is de moeite waard om op kwaliteit te letten, want de kwaliteit van de kozijnen bepalen de kwaliteit van de woning.  
 
Wij zijn leverancier van onder meer Thyssen kunstofprofielen, welke een garantie zijn voor kwaliteit. De technische hoogwaardige profielen van Thyssen die door ons worden verwerkt, voldoen aan de hoogste eisen. 
Thyssen kunstofprofielen passen even goed bij moderne nieuwbouw als bij oude gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Ze worden in een eengezinswoning net zo gewaardeerd als bij grote, industriële objecten. 
 
Enkele systemen zijn: 
 
  • THYSSEN AD 
  • THYSSEN HL 
  • THYSSEN Holland 
  • THYSSEN Hef-schuifdeuren 
  • THYSSEN Huisdeuren enz. 
 
De standaardkleuren zijn wit (RAL 9016) en roomwit/crème (RAL 9001). 
Tevens zijn er nog een veertigtal andere kleuren in renolit-folie (houtnerf) leverbaar. 
Zowel draaideel als kozijn, binnenzijde en/of buitenzijde zijn uit te voeren in deze kleuren. 
 
 
De producten van Thyssen hebben bewezen, na vele jaren aan zon, wind en regen blootgesteld, zeer goed bestand te zijn tegen externe factoren. 
De Thyssen ramen, deuren, schuifpuien etc. verkleuren niet en vertonen ook nooit scheurtjes. 
 
 
Wij werken nauw samen met SKD Kozijnen. Kijk ook eens op hun site: www.skdkozijnen.nl