Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
G Michielsen Aannemers- en Timmerbedrijf BV in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

G Michielsen Aannemers- en Timmerbedrijf BV
Havendijk 50/52
5017AM Tilburg

tel: 013-5430833

Extra informatie

Oplossingsgericht meedenken bij ieder project   
In 1956 legde hij als peuter de eerste steen van het bedrijf van zijn opa. Anno 2004 staat Gerrit Michielsen zelf aan het hoofd van het Tilburgse aannemer- en timmerbedrijf. Een echt familiebedrijf, door de jaren heen uitgegroeid tot een solide onderneming. Van het repareren van een slot tot het bouwen van een luxe kantoorpand of villa: de zeven vakkundige medewerkers van aannemer- en timmerbedrijf G. Michielsen b.v. werken iedere klus tot in de puntjes af. 
 
Gerrit Michielsen nam samen met zijn vrouw Paulien het familiebedrijf in 1985 over. “Ik ben letterlijk in het bedrijf opgegroeid. Het was voor mij dan ook een logische stap om bij mijn vader in dienst te gaan. Vanaf 1977 heb ik op die manier veel praktijkervaring opgedaan. Door de jaren heen is het bedrijf altijd met z’n tijd meegegaan. Inmiddels hebben we een vaste klantenkring opgebouwd in Tilburg en omstreken.” 
 
Kleinste details 
 
Het aannemer- en timmerbedrijf zet zich in voor de meest uiteenlopende klussen. “Voor zowel particulieren, instellingen als de zakelijke markt kunnen wij een pand bouwen of verbouwen, tot in de kleinste details”, aldus Michielsen. 
Zijn vrouw vult aan: “Eigenlijk is geen enkele klus standaardwerk. En dat is voor ons natuurlijk de uitdaging. Zo hebben we de voorgevel van een monumentaal pand gerenoveerd. En momenteel zijn we bezig met de inrichting van enkele appartementen in de woontoren Westpoint. Want naast de renovatie of bouw van een pand, kunnen we onder meer ook op kleine schaal zelf meubels vervaardigen. In onze eigen goed geoutilleerde werkplaats maken we alles wat we nodig hebben. Dus niet alleen meubels, maar ook kozijnen en deuren.” 
 
Meedenken met klant 
 
Voor de gemeente Tilburg heeft Michielsen b.v. al meerdere opdrachten onder haar hoede genomen. “Zo verbouwden we tijdens de recesperiode de bestuursvleugel van Burgemeester & Wethouders. Een omvangrijke klus, die in kort tijdsbestek gerealiseerd werd. Aan zo’n project gaat uiteraard een lange voorbereiding vooraf. Toch stuit je tijdens een verbouwing op onvoorziene zaken. Door onze motivatie om oplossingsgericht mee te denken met de klanten, lukt het altijd om een oplossing te vinden voor de meest bijzondere vragen.” 
 
Comfortsystemen 
 
Een vrij nieuwe tak van sport waar Michielsen b.v. zich momenteel op richt, is het toepassen van domotica. “Dit zijn comfortsystemen ten behoeve van het gebruikersgemak, veiligheid, comfortverhoging en energiebesparing. Wij kunnen bijvoorbeeld het alarm, de computer, maar ook de verlichting, verwarming en gordijnen, elektronisch op elkaar afstemmen in een gebouw. In het bedrijfsleven is hier de laatste tijd steeds meer vraag naar. Zo is het mogelijk om in te stellen dat de lampen automatisch uit gaan als een persoon zijn kantoor verlaat, en op dezelfde manier wordt ook de verwarming automatisch teruggezet. Ook in woningen wordt domotica steeds meer toegepast. Onlangs namen we de complete renovatie van een jaren vijftig woning op ons. Die woning toverden we om tot een moderne stadsvilla, waar alle functies elektronisch op elkaar zijn afgestemd.” 
 
Eén aanspreekpunt 
 
Bij veel werkzaamheden werkt Michielsen b.v. samen met gerenommeerde partners. 
 
“Wij werken op basis van vertrouwen en eerlijkheid en zijn goed in ons vakgebied. Als ik ergens geen verstand van zaken van heb, durf ik dat ook te zeggen. Komt de klant met zo’n vraag, dan schakelen we een professionele partner in waarmee we samen een team vormen. Uiteraard houdt de klant één aanspreekpunt; aannemer- en timmerbedrijf Michielsen b.v..”