Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
K&C Kozijnen in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

K&C Kozijnen
Kraaivenstraat 2-16
5048 AB Tilburg

tel: (0)13 5186099

Extra informatie

Kwaliteit in kunstof en aluminium kozijnen   
Gaat u met K&C in zee dan kunt u rekenen op een zeer goede kwaliteit, die dan ook nog eens voor een redelijke prijs geleverd wordt.  
 
10 jaar garantie 
 
U krijgt 10 jaar garantie zowel op kunstof als op aluminium en op glas, en 5 jaar garantie op hang- en sluitwerk. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw is K&C dan ook een goede keus! 
Zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs 
 
Zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, bij K&C kunt u terecht voor kunstof of aluminium kozijnen, deuren, dakkapellen, serres, lichtstraten en schuifpuien. Voor al deze producten geldt dat zij in de door u gewenste maten en in diverse kleuren leverbaar zijn.  
 
K&C levert alleen de betere merken 
 
Kunstof is duurzaam, onderhoudsarm (hoeft niet geschilderd te worden!), warmte- en geluidsisolerend, inbraakwerend en brandveilig. Voor aluminium geldt dat het stijlvol en duurzaam is en dat het een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid bezit. K&C levert alleen maar de betere kwaliteitsmerken, zoals Schüco en Reynaers. Standaard wordt altijd HR++ glas en veiligheidsbeslag geleverd. 
 
Kunstof kozijnen 
 
Kunstof kozijnen, ongekend gemak 
 
Kunstof kozijnen zijn ideaal voor ieder huis. Niet alleen zijn ze zeer stijlvol en niet meer van echte houten kozijnen te onderscheiden, ook het gebruiksgemak is optimaal. Daarnaast zijn kunstof kozijnen ook nog eens zeer goed voor het milieu en uw portemonnee. Dit door de optimale prijs, isolatie, duurzaamheid en inbraakbestendigheid. 
 
Kunstof kozijnen, bijna geen onderhoud 
 
Het kozijn behoeft na levering bijna geen onderhoud. Ze zijn namelijk kleurvast, bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben een lange levensduur. Deze levensduur ligt tegenwoordig op minimaal 50 jaar. Het enige wat u hoeft te doen is ze af en toe schoonmaken met een mild schoonmaak middel en alles oogt weer als nieuw.  
 
K&C is zo overtuigt van de kwaliteit van haar kunstof kozijnen, dat u bij aankoop van een kozijn gratis 10 jaar garantie krijgt. 
 
Kunstof kozijnen zijn veilig 
 
Naast het feit dat deze kozijnen zeer vriendelijk zijn voor u in het onderhoud en het gebruik, zijn zo ook nog eens zeer veilig. Al de kozijnen die wij leveren zijn namelijk brandvertragend en komen daarnaast met een politiekeurmerk voor inbraak veiligheid. 
 
Zo zorgen K&C kunstof kozijnen niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook nog een verhoogde veiligheid binnen in uw huis, zowel tegen braak als brand. 
 
Kunstof kozijnen voor energiebesparing en het milieu 
 
Wij bij K&C snappen dat het milieu een belangrijke rol speelt. Zowel bij onszelf als bij de consument. Kunstof kozijnen zijn echter zeer milieuvriendelijk. Het kunstof komt van gerecyclet PVC, dat gemiddeld tussen de 7 en 10 keer hergebruikt wordt voor kozijnen. Hierdoor heeft het materiaal een levensduur van gecombineerd 350 tot 500 jaar. 
 
Tevens bieden de kozijnen een zeer goede isolatie, zowel thermisch als akoestisch. In combinatie met HR++ glas neemt deze isolatie zelfs nog verder toe. Hierdoor bespaart u op uw stookkosten en reduceert u geluidsvervuiling binnenshuis, voor optimaal comfort. 
 
Op maat gemaakt 
 
Uw kozijnen worden geheel op maat gemaakt, zodat deze optimaal aan uw wensen voldoen. Zo kunt u voor het ontwerp kiezen uit diverse soorten profielen, welke allemaal geheel op maat kunnen worden aangeleverd. Naast de profielkeuze zijn ook de kleur of eventuele afwerkingskeuze helemaal vrij te kiezen door te klant. Zodoende kan uw kozijn helemaal worden samengesteld naar uw eigen smaak en de stijl van uw huis. 
 
K&C kwaliteit met advies op maat en een perfecte service 
 
Daarnaast wordt u alle zorgen uit handen genomen. Van fabricage tot installatie, alles wordt voor u geregeld. Door deze kwaliteit en service kunnen wij u ook een garantie bieden van 10 jaar op uw kunstof kozijnen en bied K&C gratis offertes aan!