Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Rien van Dun kozijnen in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rien van Dun kozijnen
Broekhovenseweg 130
5021 LJ Tilburg

tel: 013-5432217

Extra informatie

Goede kozijnen zijn een sierraad voor uw woning. Wij produceren houten kozijnen op elke gewenste maat. Voor nieuwbouw of renovatie. Met elke gewenste uitstraling van nostalgisch oud tot strak modern. Ook monteren wij kozijnen, zowel in hout, kunstof als aluminium, inclusief het glas. En dit alles doen wij in een ruime straal rondom Tilburg. Tevens kunnen wij voor u bestaande gevelopeningen groter of kleiner maken of een doorbraak voorzien. Natuurlijk kunnen we veel bijkomende werkzaamheden laten uitvoeren door onze loodgieter, elektricien, cv-monteur, stukadoor of schilder. Wilt u zelf deelwerkzaamheden uitvoeren, ook dat is te bespreken.   
U kunt in onze showroom komen en u laten overtuigen met een goed advies. Ook van speciaal glas, beslag, insektenwering of zonnewering kunnen wij oplossingen laten zien. Alles rondom het kozijn in Tilburg in één hand waar u geen omkijken naar heeft. Van advies tot en met oplevering. Met 25 jaar ervaring in de regio Tilburg kennen wij al veel tevreden klanten.